Nieuws
5 augustus 2024

Hier kun je jouw lege verfemmers kwijt

Recyclen verfemmers Arnhem.jpg

ARNHEM | Sinds begin juli is Van Wijk Verf in samenwerking met FIRE-OFF en Dijkstra Plastics een pilot gestart om lege verfemmers te recyclen. Dus lever je resten in bij Van Wijk Verf in Arnhem.

De mooie samenwerking houdt in dat de resten door FIRE-OFF worden verwerkt tot een gerecyclede grondstof, vervolgens verwerkt Dijkstra Plastics de grondstoffen in 100% gerecyclede ‘nieuwe’ verfemmers.

 

Alle merken emmers

Lege verfemmers van alle merken kunnen worden ingeleverd. Deze hoeven zelfs niet schoon te zijn, maar de verf moet wel droog zijn.

Omdat we voorzien dat men ook graag blikken met natte verfresten wil inleveren, geeft Van Wijk Verf, in samenwerking met PreZero hier ook de mogelijkheid toe. Dit is dan tegen een kleine vergoeding.

 

Pilot op vestiging Arnhem

Op deze manier dragen we met elkaar weer een steentje bij aan het behoud van het milieu. Vooralsnog draait deze service als pilot in Arnhem. Wie weet bij groot succes binnenkort in meerdere filialen.

En als je dan toch bij Van Wijk Verf bent, profiteer dan meteen van het grootste aanbod ‘volle’ emmers verf. Natuurlijk kun je er ook voor non-paintproducten of advies terecht.

Bekijk zelf het aanbod alvast in ons bestelplatform.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode